Welkom op de Nordstil Zomereditie

24-5-2024

Advertorial

Van 27 tot 29 juli 2024 komt de Nordstil Zomereditie tot leven in de bruisende stad Hamburg, en jij bent van harte uitgenodigd om deel uit te maken van deze opwindende gelegenheid! Mis deze kans niet en markeer 27-29 juli 2024 in uw agenda. Ontdek meer op www.nordstil.messefrankfurt.com en reserveer vandaag nog uw tickets!

Als winkelier wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en innovaties om je klanten het beste te bieden. Daarom is een bezoek aan Nordstil in Hamburg zeker een must! Van stijlvolle lifestyleproducten tot rustgevende tuinartikelen, van heerlijke lekkernijen tot elegante sieraden, Nordstil biedt een uitgebreide selectie om het assortiment te vernieuwen en jouw klanten te blijven verrassen. Wees daarnaast de eerste om opkomende merken en getalenteerde ontwerpers te ontdekken in de unieke promotionele zone, Nordlichter, waar originaliteit en creativiteit samenkomen. 

Workshops en seminars

Naast het uitgebreide productaanbod biedt Nordstil ook tal van workshops en seminars. Deze educatieve sessies worden geleid door experts uit de industrie en bieden waardevolle inzichten in de nieuwste markttrends, effectieve marketingstrategieën en succesvolle verkooptechnieken. Hiermee blijf je als winkelier altijd een stap voor. 

Van de regio, voor de regio: duurzaamheid in actie

Bij de Nordstil geloven ze in het ondersteunen van de thuisregio en het bevorderen van duurzame praktijken. Dit jaar viert Nordstil het tienjarig jubileum door iets terug te geven aan de gemeenschap. In samenwerking met de PLANT-MY-TREE stichting worden 20 bomen geplant rond de betoverende Noord Duitse stad Itzehoe, waardoor een blijvende bijdrage wordt geleverd aan het milieu. Bovendien worden plantendecoraties van eerdere edities hergebruikt om de klaslokalen van de Ida Ehre School in Hamburg te verfraaien. De plantendecoraties vinden hier een nieuw leven als groene oases van inspiratie.

Mis deze kans niet en markeer 27-29 juli 2024 in uw agenda.  

Ontdek meer op www.nordstil.messefrankfurt.com en reserveer vandaag nog uw tickets!