Gemengde Branche Covers

Abonneren

Gemengde Branche is het vakblad voor koken, tafelen, wonen en cadeaus, en besteedt aandacht aan ontwikkelingen in de branche, achtergronden, trends en beurzen. Daarnaast informeert zij ondernemers op sociaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied. Gemengde Branche werkt crossmediaal. Een abonnement bestaat uit gedrukte uitgaven en digitale nieuwsbrieven, zodat u als ondernemer altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

Abonnementen

Gemengde Branche kent diverse abonnementsvormen:

Abonnement (€ 73,00 per jaar, tarief 2024)
4 gedrukte uitgaven & minimaal 10 x digitaal 'Gemengde Branche | nieuws'. 

Proefabonnement (€ 9,95)
2 gedrukte uitgaven & minimaal 1 x digitaal 'Gemengde Branche | nieuws'.

Combinatieabonnement (€ 117,00 per jaar, uw voordeel: € 29,-, tarief 2024)
4 gedrukte uitgaven van Gemengde Branche én 5 van Speelgoed en Hobby. Daarnaast minimaal 10 x digitaal 'Gemengde Branche | nieuws' en 10 x 'Speelgoed en Hobby | nieuws'.

Gemengde Branche Met Witruimte

Abonnement afsluiten

Stuur een e-mail naar gemengdebranche@vakcentrum.nl voor het aanvragen van een abonnement of neem contact op via 0348 - 41 97 71.
Abonnementen worden afgesloten per kalenderjaar en automatisch verlengd. Opzegging geschiedt schriftelijk een maand vóór het verstrijken van het kalenderjaar.

Gemengde Branche | nieuws

De digitale nieuwsbrief ‘Gemengde Branche | nieuws’ maakt onderdeel uit van het abonnement op Gemengde Branche. Bent u abonnee en wilt u dat meerdere personen binnen uw bedrijf deze nieuwsbrief ontvangen? Stuur een e-mail naar gemengdebranche@vakcentrum.nl (vermeld daarin uw bedrijfsnaam, en de namen en e-mailadressen van de personen die de nieuwsbrief ook willen ontvangen).

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2024