Bestel gratis entreekaarten voor Maison&Objet. Thema: Terra Cosmos

8-7-2024

Maison&Objet, de Parijse vakbeurs die van 5 tot en met 9 september in de lichtstad plaatsvindt, verkeert in ‘hogere sferen’. Thema is namelijk Terra Cosmos. Wilt u naar deze beurs, dan is het goed om te weten dat wij dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie, abonnees gratis entreekaarten kunnen aanbieden. Die kosten normaal € 80,-.

Bestel nu uw gratis entreekaarten

Speuren naar de laatste trends, ideeën opdoen, inkopen? Bent u geïnteresseerd in wonen, design, koken, tafelen, geuren of cadeaus? Bestel dan nu uw entreekaarten voor Maison&Objet via www.gemengdebranche.nl/acties. De kaarten zijn alle dagen van de beurs geldig. Kaarten kosten normaal € 80,-, maar zijn gratis voor abonnees en leden van brancheorganisatie Vakcentrum. Er geldt een maximum van vier kaarten per adres. Voorafgaand aan de beurs ontvangt u een e-mail met daarin een code waarmee u op de website van de beurs (www.maison-objet.com/en) uw gratis badges kunt downloaden.  

Terra Cosmos

Terra Cosmos is het thema voor de komende najaarseditie. Terra Cosmos onderzoekt nieuwe verlangens en de verwachtingen van consumenten die op zoek zijn naar ‘ontzagwekkende ervaringen’. Deze kosmische visie op de toekomst blijft wel stevig geworteld in de realiteit en wordt op de beurs vertaald in speciale exposities waar de focus ligt op vernieuwing, creativiteit en innovatie. Er komt ook een speciale bezoekersroute die langs alle thematische exposities en evenementen voert, waaronder verschillende versies van ‘What’s New’. Een onderdeel is bijvoorbeeld ‘What’s New in Retail’, een visie op de winkel van de toekomst. Zo zijn er nog andere verrassende presentaties die u zullen inspireren en waarover u in elk geval met elkaar in discussie kunt gaan.

Campagne Terracosmos 1

PARIS DESIGN WEEK van 5 – 14 september 2024

Parallel aan Maison&Objet loopt de Paris Design Week. Dit is een tiendaags randevenement vol verrassingen. Nieuwe conceptstores, bijzondere etalages, vernissages, winkels die de moeite van het bezoeken waard zijn, meet 'n' greets met ontwerpers en feestelijke evenementen. Een geweldige ervaring, verzorgd door Maison&Objet, waar u heel veel inspiratie en ideeën van krijgt. (www.maison-objet.com/en/paris-design-week).