Bestel gratis entreekaarten Maison&Objet

29-4-2024

Bent u geïnteresseerd in wonen, design, koken, tafelen, geuren of cadeaus? Bestel dan nu uw gratis entreekaarten voor de internationale vakbeurs Maison&Objet die van 5 tot en met 9 september in Parijs plaatsvindt. De kaarten zijn alle dagen van de beurs geldig, kosten normaal 80 euro maar zijn gratis voor abonnees van Gemengde Branche en Speelgoed en Hobby én de leden van brancheorganisatie Vakcentrum. Ga naar www.gemengdebranche.nl/acties om uw kaarten aan te vragen (max. 4 per adres)

Na Tech Eden in het voorjaar, dat zich richtte op de stimulerende alliantie tussen technologie en natuur, is Terra Cosmos het thema voor de komende najaarseditie. Terra Cosmos onderzoekt nieuwe verlangens en de verwachtingen van consumenten die op zoek zijn naar ‘ontzagwekkende ervaringen’. Deze kosmische visie op de toekomst blijft wel stevig geworteld in de realiteit en wordt op de beurs vertaald in speciale exposities waar de focus ligt op vernieuwing, creativiteit en innovatie. Er komt ook een speciale bezoekersroute die langs alle thematische exposities en evenementen leidt, waaronder verschillende versies van ‘What’s New’. Een onderdeel is bijvoorbeeld ‘What’s New in Retail’, een visie op de winkel van de toekomst. Zo zijn er nog andere verrassende presentaties die u zullen inspireren en waarover u in elk geval met elkaar in discussie kunt gaan.

Bestel nu uw gratis entreekaarten

Ga naar www.gemengdebranche.nl/acties om uw gratis kaarten aan te vragen (max. 4 per adres). Voorafgaand aan de beurs ontvangt u een e-mail met daarin een code waarmee u op de website van de beurs (www.maison-objet.com/en) uw gratis kaarten kunt downloaden.