Spotlight: zoveel merken weer onder één dak

Advertorial
26 februari 2018

Met rond de honderd exposanten en een veelvoud aan merken, betekent Spotlight een revival van de Nederlandse vakbeurs voor de keuken, gedekte tafel en wonen. Het is zeker vijf jaar geleden dat zoveel merken bij elkaar stonden onder één dak. Bezoek Spotlight: registreer je hier voor gratis entreekaarten. 

Spotlight is hét nieuwe vakevent voor de branches koken, gedekte tafel, woonaccessoires, gifts, design, modeaccessoires, lederwaren, speelgoed en lifestyle. Exposanten tonen op Spotlight vooral hun noviteiten en de producten die van belang zijn voor de markt in de Benelux. Bovendien vinden op de beursvloer allerlei activiteiten plaats. Overal gebeurt wat! Er wordt gekookt, geproefd, gedemonstreerd en getest. In het buitengedeelte wordt, samen met TTP Concepts, alles op het gebied van buitenkoken ingericht. Er staan barbecues en er wordt ook daadwerkelijk gegrild. Blond Indians zorgt voor zitkussens, zitzakken en andere meubels. ‘Hoe zal uw klant deze producten ervaren?’ Daar geeft Spotlight een helder antwoord op.

Mepal, Serax, Smeg, Tokyo Design Studio, Bowls & Dishes, RigTig, Blomus, Stelton, Leonardo, NextTime, Lie Gourmet, Combekk, MEPRA, Salt & Pepper, Billiet, Cronim, Bredemeijer, Vogels, Legnoart, KitchenCraft en Lampe Berger zijn enkele van de grote merken die zich tijdens de eerste editie van Spotlight presenteren. 

Spotlight vindt plaats op 11 en 12 maart a.s. in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. U vindt alle merken die op de beurs exposeren, alsmede alle informatie om u te registreren, op www.spotlight-event.nl. Bekijk hier de plattegrond van de beurs.

Lees meer nieuws

Uitgever

SOVD

Tel. 079 - 321 92 51
sovd@gebra.nl

Advertentieverkoop

Vakblad voor

Ondernemers en medewerkers in de gemengde branche

Aangesloten bij