Gratis toegang Maison&Objet!

Advertorial
18 december 2017

De komende editie van Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 19 t/m 23 januari 2018. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals gaan naar deze internationale vakbeurs.
Abonnees van Gemengde Branche (die hun abonnementsgeld hebben voldaan) en leden van Vereniging Gebra kunnen gratis entreekaarten aanvragen voor de Parijse vakbeurs Maison & Objet (normaal € 60,-).

Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op Maison&Objet hun laatste collecties. U kunt er kennismaken met bekende en minder bekende ontwerpers en in het befaamde trendforum (Hal 7) treft u de laatste trends aan op het gebied van interieurdesign en woondecoratie.

Het aanbod op de beurs is sinds een paar jaar ingedeeld in drie grote sectoren: MAISON (woondecoratie, ingedeeld naar stijlen), OBJET (o.a. kook- en keukengerei, de gedekte tafel en cadeaus) en INFLUENCES (unieke objecten, op maat gemaakte producten). L’ESPACE RETAIL (Hal 6) laat u kennismaken met nieuwe, succesvolle winkelformules.

MOM: beleef Maison&Objet het hele jaar door!
Sinds vorig jaar heeft Maison&Objet ook een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/ en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kunt u Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Parijs: trendshopstad nº 1!
En als u toch in Parijs bent, maak dan van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels. Bij Promosalons Nederland (info@promosalons.nl) kunt u een lijst aanvragen met de leukste adressen. Indien u hierover vragen heeft, of over de beurs zelf, dan kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van Maison&Objet, Promosalons Nederland: telefoon 020-4620020 of via communicatie@promosalons.nl.

Vraag gratis kaarten aan!
Abonnees van Gemengde Branche (die hun abonnementsgeld hebben voldaan) en leden van Vereniging Gebra kunnen hier gratis entreekaarten aanvragen, die alle dagen van de beurs geldig zijn. Normaal kosten deze kaarten 60 euro aan de kassa. Er geldt een maximum van vier kaarten per adres. Nog geen abonnee, klik dan hier. Een abonnement is stukken goedkoper dan twee kaartjes!

Lees meer nieuws

Uitgever

SOVD

Tel. 079 - 321 92 51
sovd@gebra.nl

Advertentieverkoop

Vakblad voor

Ondernemers en medewerkers in de gemengde branche

Aangesloten bij