Maison&Objet: 8 t/m 12 september 2017

23 augustus 2017

De komende editie van de vakbeurs Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 8 t/m 12 september 2017. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs. Komt u ook?

Gratis toegang!
Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie, bieden Vakblad Gemengde Branche en Vereniging GEBRA haar (betalende) abonnees en leden wederom gratis toegang aan tot de beurs. Entree kost normaal € 60,-.

De gratis kaarten kunnen worden aangevraagd via www.gemengdebranche.nl/actie. Wat in tegenstelling tot voorgaande acties is veranderd, is dat u daarna per e-mail een link ontvangt waarmee u direct op de website van de beurs uw kaart(en) kunt bestellen (maximaal vier kaarten per adres) en printen.

Drie sectoren
Om in te spelen op de veranderingen in de markt en om uw bezoek zo succesvol mogelijk te laten verlopen, is het aanbod op de beurs ingedeeld in drie grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen), OBJET (met de deelsectoren Cook & Share, Smart Gift, Home & Fashion Accessories) en INFLUENCES (unieke objecten, op maat gemaakte producten, aanbod voor interieurarchitecten en inkopers).

Mis het niet!
Naast het omvangrijke aanbod zijn er talloze shows en andere elementen die een bezoek aan de beurs de moeite waard maken.

- L’ESPACE RETAIL: ontdek in hal 6 nieuwe formules voor succesvolle verkoop;

- Bezoek de zevende editie PARIS DESIGN WEEK. Dit is hét designevenement voor professionals én consumenten, georganiseerd door Maison&Objet. Klik hier voor meer informatie;

- Sinds vorig jaar heeft  Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem hier een kijkje en schrijf u in voor de gratis updates! Natuurlijk kunt u Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Uw reis naar de beurs
Met de Thalys reist u in ruim drie uur vanaf Amsterdam (Rotterdam 2½ uur!) naar Parijs. U kunt uw tickets boeken via deze link. Vanaf het Gare du Nord reist u via de snelmetro RER B-lijn in ongeveer 20 minuten naar de beurs (halte: Parc des Expositions).

Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op http://www.maison-objet.com/en

Heeft u nog specifieke vragen, dan kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van Maison&Objet: Promosalons Nederland, telefoon 020-4620020, of communicatie@promosalons.nl. Bij Promosalons kunt u tevens een lijst aanvragen met adressen van de leukste woondecoratiewinkels. Dan kunt u na de beurs van de gelegenheid gebruikmaken om de laatste trends te spotten en nog even van Parijs te genieten!

 

Lees meer nieuws

Uitgever

SOVD

Tel. 079 - 321 92 51
sovd@gebra.nl

Advertentieverkoop

Vakblad voor

Ondernemers en medewerkers in de gemengde branche

Aangesloten bij