Brabantia en WeForest vieren aanplant één miljoen Brabantia-bomen

22 augustus 2017

Brabantia en de internationale non-profitorganisatie WeForest, die zich wijdt aan de bevordering van de biodiversiteit door het aanplanten van bomen, hebben met de aanplant van hun één miljoenste boom een ware mijlpaal bereikt.

In het kader van Brabantia’s LoveNature-campagne, doneert Brabantia sinds 2015 een boom voor elke droogmolen en elk droogrek die wereldwijd worden verkocht. Om het succes van deze campagne te onderstrepen, hebben de CEO van Brabantia, Tijn van Elderen, en de CEO van WeForest, Marie-Noelle Keijzer, bij de fabriek van Brabantia in Overpelt een speciale boom geplant.

Tijn van Elderen wil graag iedereen bedanken die heeft geholpen bij het planten van deze één miljoen bomen: “Dit hadden we nooit alleen klaargespeeld. Daarom gaat onze dank uit naar WeForest, die dit mogelijk heeft gemaakt, en naar onze klanten, die onze droogmolens kozen om hun was op een natuurlijke wijze te laten drogen. Het zou geweldig zijn als we consumenten en bedrijven kunnen inspireren om mee te doen aan de bescherming van onze aarde, zodat we haar mooier achterlaten voor de volgende generatie. We willen ons partnerschap met WeForest voortzetten en toewerken naar ons volgende doel: 1,5 miljoen Brabantia-bomen!”

“Door hun koopgedrag hebben consumenten direct invloed op het milieu”, stelt CEO Marie-Noelle Keijzer van WeForest. “Een groeiend aantal consumenten kiest daarom liever voor merken die een bijdrage leveren aan het welzijn van onze aarde, dan voor merken die dat niet doen. Als uw favoriete merk nog geen bijdrage levert aan het welzijn van onze aarde en de mensheid, spreek het merk er dan op aan!”

Lees meer nieuws

Uitgever

SOVD

Tel. 079 - 321 92 51
sovd@gebra.nl

Advertentieverkoop

Vakblad voor

Ondernemers en medewerkers in de gemengde branche

Aangesloten bij