Uitnodiging: Van marge-model naar toegevoegde waarde model

30 mei 2017

Maandag 12 juni bent u van 19.00 tot 20.30 uur van harte welkom bij de presentatie 'van marge-model naar toegevoegde waarde model'. Deze presentatie wordt gegeven door Gijs Hoff en gaat over de veranderingen in de retailketen: wat gebeurt er, wat vraagt dit van de ondernemer, maar vooral ook: welke kansen zijn er? Een praktisch verhaal waarmee u direct aan de slag kunt.

Gijs Hoff is niet de gangbare spreker die vaak vanuit theoretische modellen de markt beschouwt. Gijs is de afgelopen jaren bij alle soorten bedrijven geweest in de retailketen, van kleine(re) detaillisten tot beursgenoteerde bedrijven en van agenten tot leveranciers die zaken doen over de hele wereld. Hij werkt of heeft gewerkt voor vele branches, zoals de woninginrichting, mode, gezelschapsdieren, kamperen, juweliers, tweewielers en koken en tafelen. Daar heeft hij ervaring opgedaan en prachtige voorbeelden gezien van innovatieve bedrijven, of bedrijven die transformeerden van traditionele groothandel naar omnichannel b2b bedrijven. Deze spelers hebben allemaal iets gemeen; ze zijn in staat geweest zich aan te passen aan de nieuwe behoeften van de consument, hebben hun bedrijfsvoering tijdig bijgesteld en zijn over het algemeen echte specialisten op hun vakgebied.

De bijeenkomst is een gezamenlijke activiteit van Vereniging Gebra, Gemengde Branche en Speelgoed en Hobby. Toegang is gratis. Zorg dat u het niet mist, meldt u daarom nu aan. Klik hier.

Locatie: Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht (etage 3)

Lees meer nieuws

Uitgever

SOVD

Tel. 0348 - 41 97 71
gemengdebranche@vakcentrum.nl

Advertentieverkoop

Vakblad voor

Ondernemers en medewerkers in de gemengde branche

Aangesloten bij