Reportages Gemengde Branche

Regelmatig verschijnen er in het vakblad Gemengde Branche reportages en items over onder andere producten en vakbeurzen. Op deze pagina vindt u extra informatie behorend bij reportages uit het vakblad.

Meer informatie behorend bij artikel 'Meer evenwicht tussen franchisegever en -nemer , uitgave 5 - 2017
Nieuwe franchisewet op komst

Wilt u meer weten over de Nederlandse Franchise Code, klik dan hier.

Meer informatie behorend bij reportage Smart Home en Internet of Things, uitgave 3 - 2017
Smart Home en Internet of Things

Wilt u meer weten over Smart Home en Internet of Things, download dan hier het Smart Home Magazine.

Meer informatie behorend bij reportage Amazon Go, uitgave 3 - 2017
Amazon Go! supermarkt met 'just walk out'-technologie

Amazon heeft begin 2017 in Seattle een supermarkt met ‘just walk out’-technologie geopend: Amazon Go! Geen kassa’s, geen wachtrijen: je loopt gewoon naar binnen, meldt je aan via je app, pakt wat je nodig hebt en je gaat weg. Bekijk hier de video.

Meer informatie behorend bij reportage Brabantia, uitgave 2 - 2017
Marketingprogramma Brabantia

Om producten in de verkoop te ondersteunen, heeft Brabantia een uitgebreid marketing- en promotieprogramma samengesteld, dat is opgehangen aan vijf elkaar opeenvolgende campagnes.

Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie behorend bij rubriek Personeel en Organisatie, uitgave 5 - 2016, door Fleur de Best
Betalen wordt minder zichtbaar

Beleving is het sleutelwoord voor de detailhandel en de horeca. En onderdeel daarvan is dat het moment van betalen steeds minder zichtbaar wordt.

Klik hier voor het volledige artikel.

Retailtour
Vernieuwende concepten in Antwerpen

Voor retailers wordt het in de toekomst steeds belangrijker om zich te onderscheiden met vernieuwende concepten, wil hij de consument verleiden zijn winkel te bezoeken. Verandering eist lef, visie en inspiratie. Daarom is het goed om eens een kijkje te nemen achter de schermen bij retailers die zichzelf opnieuw hebben uitgevonden. Daarvoor gingen wij een dagje naar Antwerpen, waar wij kennismaakten met diverse bijzondere winkelconcepten. Wat ons sowieso opviel: de factor prijs is totaal ondergeschikt in de marketingmix. 

Klik hier voor de winkels die wij tijdens de retailtour in Antwerpen bezochten.

‘t Harlekijntje
Een vleugje Gooische Vrouwen, maar dan in Roggel 

Je moet tegenwoordig echt van goeden huize komen, wil je klanten nog aan je kunnen binden; dat ze van heinde en verre naar jouw winkel toe willen komen. Dit zit hem niet alleen in de collectie, ook al is die nog zo bijzonder. Het zit hem vooral in de beleving die je toevoegt: de manier waarop je dingen presenteert, de manier waarop je met klanten omgaat. Daar kan geen internet tegenop, zo bewijst Mary van Helden (50) van ’t Harlekijntje in Roggel, dat iets ten noorden van Roermond ligt. In Gemengde Branche nummer 2, op pagina 24 en 25, leest u een uitgebreide reportage. Daarbij hoort dit filmpje.


Uitgever

SOVD

Tel. 0348 - 41 97 71
gemengdebranche@vakcentrum.nl

Advertentieverkoop

Vakblad voor

Ondernemers en medewerkers in de gemengde branche

Aangesloten bij